Inside the circle

Op 10 april 2020 zie ik deze video. Het doet me meteen denken aan de legende van de Afrikaanse stam. Ik heb daar ooit iets over geschreven en dat blijkt ook op 10 april geweest te zijn (funny coincidence).  Het lijkt erop dat dit project erin geslaagd is om deze visie toe te passen. Ik vind het ontroerend mooi. 

Ooit ben ik zelf een online support groep begonnen met dit verhaal als basisidee: elkaar eraan herinneren wanneer we afwijken en vooral elkaar eraan herinneren dat we ergens toch wel goed (genoeg) zijn. Een jaar lang hebben we dat volgehouden maar dan werd het te moeilijk om een wekelijks moment te vinden en al die verschillende tijdzones op elkaar af te stemmen.  Maar het was een inspirerende ervaring waar ik nu nog vaak aan terug denk en het doet me beseffen dat ik dit ook wil voor eender welke community waar ik deel van uitmaak en/of zelf opstart. 

We kunnen dit! 

We all win

let’s talk over a cup of coffee

Scroll naar top