Find your tribe - community

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash

Ik wil graag happy vibes verspreiden door mensen samen te brengen en elkaars verschillen te vieren via dans-en bewegings initiatieven.  Hoe gekker, hoe beter: there is no box! 

Zelf een idee? 

Als je zelf een idee hebt of een doelgroep in gedachten, rond één van volgende thema’s: eenzaamheid, depressie, burnout, … of als je een dringende vraag/voorstel hebt, of bij de dance tribe wil aansluiten, geef me dan een seintje.  

Daily dance tribe

Dit is jouw kans om te dansen, samen met anderen, zelfs als je geen tijd hebt om naar een avondles te gaan of als je verplicht in quarantaine zit en toch wil dansen. 
 
Effe alles loslaten en dansen, daar gaat het om, maar dan wel connected.  Gewoon vanuit je eigen huis, toch even connecteren.  Het is vrije dans – free flow!
 
Sinds de lockdown zijn we hier dagelijks mee gestart en het is zo leuk (en bevrijdend voor het lichaam btw) dat we gewoon blijven verder doen. Ondertussen zijn we een mini dance community. Momenteel plannen we het 3 keer per week of gewoon wanneer we zin hebben of iemand er nood aan heeft. Dat is het voordeel van je eigen dance tribe, je kan ook andere tijdstippen voorstellen. Je sisters zijn er om met je te dansen. 
 
Het heilzame effect hiervan,  voel je nog meer als je langere tijd meedoet. Zelf voel ik veel meer vrijheid in mijn bewegingen en dat uit zich in mijn dagelijkse leven. Flow in your body, flow in your life.
 
En ook als ik ergens mee zit helpt het samen dansen me enorm. Alle gevoelens zijn welkom.  Ik hou ook rekening met de verschillende intenties waar je als deelnemer mee kan komen op verschillend dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal.
 
Dus ik daag je uit om niet gewoon één keertje mee te doen maar een aantal keer. Je engageert je voor een iets langere tijd dus. Dat wil niet zeggen dat je er iedere keer moet zijn maar wel dat je zin hebt om je te engageren voor langere termijn. Dat is fijner voor de groep en ook voor jezelf, geloof me. Om het persoonlijk te houden en ook iedereen de kans te geven iets te delen (als daar nood aan is) is er wel een max aantal deelnemers per keer. Als er de groep te groot wordt, verdelen we het over meerder tijdstippen. 
 

Ik gebruik allerlei soorten muziek maar we sluiten meestal af met salsa. Je kan ook verzoeknummers doorgeven.
De spotify playlist van alle liedjes die we tot nu toe gebruikt hebben vind je hier: https://open.spotify.com/playlist/6fndOSzd6OKkT8iUPbe5qV…
Voel al eens wat dit met je doet.

Als je mee wil doen, stuur me een bericht en ik geef je het ZOOM ID en PW.
Dit event wordt vrij aangeboden, maar donaties zijn welkom. Tenminste al het iets met je gedaan heeft. 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten ! 
Winnie

 

We all win

let’s talk over a cup of coffee

Scroll naar top