Coaching

Net zoals de workshops, is de coaching bedoeld om je een aantal life skills aan te leren, om je volle potentieel te ontdekken en vooral uit te drukken (express fully) en het leven terug als een keuze te ervaren. Uit wetenschappelijk onderzoek rond happiness, ervaring uit de klinische praktijk en eigen ervaring, heb ik een integraal pakket samengesteld van essentiële vaardigheden en principes. Er zijn enkele belangrijke sleutels waar je alles over te weten komt. Bij coaching is de aanpak gepersonaliseerder, toegepast op jouw situatie en jouw voorkeursmethoden. We gaan van probleem naar het balanceren van kwaliteiten.  Je leert je fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie beter beheren. Een gelukkig leven is geen kwestie van geluk. Op enkele maanden kan je leven er helemaal anders uitzien. 
 
 
Format: 
    • Momenteel verloopt alle coaching online (via ZOOM) tenzij bij dringende gevallen (wordt gezien als essentiële verplaatsing).
    • Bestaande cliënten kunnen direct een afspraak boeken. Nieuwe cliënten bellen best even om af te stemmen of er een match is. Het is een combinatie van werk voor mind en body. 
    • Investering: ** 35€/u ** 50€/u ** 65€/u (kies één van deze tarieven volgens wat het voor jou waard is / je huidige mogelijkheden). Hou er rekening mee dat sessies makkelijk 1u30 tot 2u kunnen duren.
    • Vraag ook naar de gepersonaliseerde relaxatie/yogasessies. Een half uurtje of een uurtje word je begeleid om te relaxeren/bewegen op jouw favoriete manier (geleide meditatie, visualisatie, progressieve relaxatie, met muziek, …). Helemaal op jouw maat. 

We all win

let’s talk over a cup of coffee

Scroll naar top